Web shoppen

Met de steeds lagere transport kosten (en de weer steigende bezineprijzen) wordt het steeds handiger om via web je inkopen te doen. En al helemaal als je dan de Nederlandse producten ook nog thuis krijgt afgeleverd. Ken je nog andere adressen laat het ons even weten (nedver@libero.it). 

De ons bekende expat web shops

Link Beschrijving
Boodschappen uit Holland Nederlandse producten, Nederlandse specialiteiten voor liefhebbers in de gehele wereld.
Dutch Roots Dutchroots verkoopt, speciaal voor Nederlanders in het buitenland, producten om typisch Nederlandse evenementen extra leuk aan te kleden.
Greetz Handig als je (snel) een kaartje naar familie/vrienden in Nederland wil sturen zonder afhankelijk te zijn van de Italiaanse post.
Heimwee winkel Je kunt een Nederlander uit Nederland halen maar je kunt nooit Nederland uit een Nederlander halen.
HEMA (bestellen in het buitenland) Je kunt nu artikelen bestellen bij de Hema en laten bezorgen in Italie voor een redelijke prijs.
Holland at Home Holland at Home is een online supermarkt met hoofdzakelijk Nederlandse levensmiddelen. Daarnaast biedt Holland at Home non-food artikelen aan zoals tijdschriften, boeken en poffertjespannen.
Holland by Mail De webwinkel voor koffie, stroopwafels, kaas, rookworst, drop en nog veel meer....
Holland Dichtbij Holland dichtbij is een jonge en actieve webwinkel gericht op Nederlanders in het buitenland
Hollandse Producten Mist u de typisch Hollandse producten? Bij ons vindt u het grootste aanbod vanmeer dan 3.000 producten
Holland Super Bij ons kunt u drop en andere Hollandse producten bestellen.
Holland Webwinkel Keus uit veel typisch Nederlandse en Friese supermarkt producten.
Pronki De Pronki supermarkt levert bijna alleen aan klanten in het buitenland.
Woodenshoe Company Verkopen en leveren Nederlandse producten en Hollandse specialiteiten in de gehele wereld waarheen u maar wilt.